Nieuwe-laptop-macbookHet heeft even geduurd voor ik de website had zoals ik hem hebben wilde, en dan nog is het lastig om alles compleet te maken. Het nadeel van een website overnemen: je krijgt er verder geen instructie bij hoe het allemaal is opgezet. 

Natuurlijk kan ik niets laten staan van het origineel, dat zou niet aardig zijn tegenover de vorige eigenaar en waarschijnlijk ook een tikje verwarrend voor haar klanten, die de website wellicht nog steeds bezoeken en nu bij mij uitkomen. Een nieuwe look dus, en alle oude inhoud en functionaliteit even offline zodat ik mijn site rustig kan opbouwen en kan uitdokteren hoe alles in elkaar steekt.

 

Nieuwe laptop

Aangezien ik mijn website naast mijn gewone baan onderhoud is de tijd beperkt. Dat maakt dat het soms wat langer duurt voor ik er weer aan toe kom om een update te plaatsen, nieuwe sieraden en nieuwe foto’s te maken en te plaatsen, en misschien in de toekomst ook nog een hele webshop in te richten. Gelukkig heb ik nu een nieuwe buddy die mij hierbij gaat helpen: mijn nieuwe laptop!

Mijn oude vertrouwde laptop is na 6 (of was het 7?) jaar trouwe dienst echt op, maar een goede, nieuwe laptop is een flinke investering. Na lang, heel lang wikken en wegen (en een man die me zei dat ik het gewoon moest doen) heb ik deze mooie nieuwe Macbook gekocht. Een rib uit mijn lijf, dat is waar… maar hij is het zoooooo waard! Zeker met dit mooie weer is het stukken beter om dit stukje in de tuin op de bank te typen dan boven in een veel te warme kamer achter mijn desktop. Ik ben er ontzettend blij mee!

 

En nu door!

Met mijn mooie nieuwe aanschaf heb ik alles wat ik nodig heb om ook deze website mooi aan te kleden en overal mee naartoe te nemen. Yes!

Ik hoop binnenkort (lees: als ik die warme werkkamer weer in durf) weer een paar mooie nieuwe sieraden te maken en te beginnen met een paar foto’s van eigen werk op deze site. Gelukkig heb ik nog genoeg materialen liggen om iets moois te maken. En wie weet, als er genoeg animo is, dat die webshop ook ooit nog van de grond komt.

Tot snel allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.