nieuwe startDeze website was een cadeautje. Zo maar, omdat ik toevallig iets met sieraden ging doen terwijl een ander er mee ophield. Of ik hem dan wilde overnemen, met alle plugins, instellingen en andere opbouwdingen er al helemaal in. Hoe gaaf is dat? 

Ik hoefde er dus ook niet lang over na te denken. Ja, graag! Hoewel hij inmiddels een goed jaar in de stalling heeft gestaan (druk druk…) wordt het nu tijd om er werk van te maken. Met een nieuwe, eigen look, een nieuwe naam (de domeinnaam moest snel gekozen om de boel te installeren) en een eigen indeling. Zo!

Voorlopig is de webshop nog dicht. Dan heb ik nog even de tijd om eerst te werken aan een mooie website, mijn nieuwtjes met jullie te delen en eens te kijken of ik dit nog naast mijn baan kan volhouden. Zou wel leuk zijn als het lukt! Ik ben (nog steeds) gek op sieraden maken en op schrijven, dus wat is er mooier om die twee dingen met elkaar te combineren en jullie te trakteren op rare, gekke, mooie, interessante en nuttige berichten en me ook nog eens bezig te houden met mijn creatieve hobby?

Laat me gerust weten wat je van de website vindt – een beetje inspiratie is altijd welkom!

 

Groeten, Mimi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.